Technieken

 

Dieptrekken

Eén van de bewerkingen waardoor VD Leegte Metaal groot is geworden, is stanswerk. Dieptrekken is de omvormtechniek waarin VD Leegte Metaal gespecialiseerd is. Hiervoor hebben we een achttal dieptrekpersen met een maximaal vermogen van 800 ton.

Met behulp van de eigen gereedschapmakerij kan VD Leegte Metaal zelf stempels en matrijzen ontwikkelen, produceren en aanpassen. Er worden verschillende soorten materialen zoals koper, messing, staal, RVS en aluminium diepgetrokken door VD Leegte Metaal.

 Dieptrekken

Plaatbewerking

Voor het bewerken van plaatmateriaal beschikken we over een groot scala van moderne machines. In combinatie met ons vakmanschap zijn we in staat om de meest uiteenlopende opdrachten uit te voeren. Dit door gebruik te maken van onder andere:

  • Lasermachines
  • CNC kantbanken
  • CNC Robotkantbank
  • Scharen
  • Platenwalsen

 

Landbouwmechanisatie

VDL HMI levert al vele jaren aan de landbouw mechanisatie industrie. Hier werken wij voor de aller grootste merken. Zoals in de automotive zijn de eisen hier ook heel erg hoog. Zo voldoen wij hier ook aan PPAP, EN1090 en EN14001.

Bouwindustrie

VDL HMI levert vanaf haar bestaan een diversiteit aan producten voor de bouw. Veel van deze producten lassen wij vanuit kostenoverweging, kwaliteit en veiligheid met een robot. Hierdoor is het voor ons ook mogelijk om te voldoen aan de wisselende vraag van onze klanten. Voor deze klanten verzorgen wij ook de oppervlakte behandeling en logistiek.

Milieutechniek

Naast ondergrondse afvalcontainers levert HMI ook nog diverse producten voor de milieu-industrie, hierbij moet u denken aan prullenbakken, depotcontainers etc. Deze producten worden geheel binnenshuis gemaakt en op verzoek van onze klanten kunnen we deze producten ook als maatwerk aanbieden.

Revalidatietechniek

VDL HMI produceert met vaste partners producten voor de revalidatie industrie. Deze producten zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de hoogste eisen. Hiermee helpen wij onze klant en de patiënten dat zij altijd beschikking hebben tot kwalitatief goede en veilige producten.

Meubelindustrie

Al geruime tijd werkt VDL HMI samen met diverse klanten in de meubel industrie. Met deze klanten hebben we al diverse grootschalige projecten uitgevoerd voor onder andere kantoren en overheidsinstellingen.  Daarnaast maken wij ook straatmeubilair. In de bovenstaande gevallen hebben we het meubilair als complete lijn uitgewerkt en geproduceerd.