Turnkey projecten

VD Leegte Metaal verzorgt veel verschillende turn-key-projecten voor haar klanten. Dit houdt in dat VD Leegte Metaal zich het complete proces van ontwerpen, engineering, montage en nazorg voor haar rekening neemt. Door een project geheel door VD Leegte Metaal te laten managen kan er efficiënter gewerkt worden en dit levert de klant onder andere voordeel in tijd en kosten op.

Door de samenwerking met andere VDL-bedrijven kan VD Leegte Metaal veel verschillende turn-key projecten aanbieden. De samenwerking heeft vele voordelen. Eén daarvan is de hoge mate van flexibiliteit.

De ervaren medewerkers van VD Leegte Metaal zorgen ervoor dat tijdens het proces de hoogste kwaliteit gewaarborgd blijft. Tevens zorgt VD Leegte Metaal ervoor dat er een vast aanspreekpunt is tijdens het hele proces, zodat de communicatie kort en direct kan verlopen.

Voor diverse opdrachtgevers hebben we fietsenstallingen, abri’s, afvalbakken en hekwerken geleverd.

https://www.rnet.nl/

Voor en in samenwerking met PostNL ontwikkelen en  produceren wij post oplossingen, Ook hebben we in samenwerking met PostNL een nieuwe pakket en briefautomaat ontwikkeld.

https://www.postnl.nl/campagnes/pakket-en-briefautomaat/

Voor en samen met Eventbridge hebben wij een mobiele personenbrug geproduceerd.

https://www.eventbridge.nl/