VDL Groep organiseert open carrièredag in de Kempen
Bezoek de VDL carrièredag in de Kempen op 10 juni

VDL Groep organiseert open carrièredag in de Kempen

30 mei 2022

Acht VDL-bedrijven in de Kempen openen op vrijdag 10 juni van 10.00 tot 18.00 uur hun deuren voor een kijkje achter de schermen. De hele dag staat in het teken van ontdekken welke mogelijkheden er zijn voor een baan met toekomstperspectief. Iedereen is welkom, met welke achtergrond en kennis dan ook. Inschrijven kan via www.vdlcarrieredag.nl 

De VDL-bedrijven staan garant voor een groot aanbod aan ontwikkelingsmogelijkheden en een kansrijk toekomstperspectief. Bij VDL Groep stap je in de werelden van Science Technology & Health, Mobility, Energy & Sustainability, Infratrech en Foodtech. Elk van deze werelden heeft zijn eigen kenmerken en uitdagingen, waarbij VDL een unieke rol speelt in het ontwikkelen en produceren van producten, machines, onderdelen of diensten en totaaloplossingen. Soms zichtbaar, soms voor het oog verborgen. Werken gebeurt hier samen: voor de wereld van morgen en op het randje van het maakbare.

Kijkje achter de schermen - maak kans op een ballonvaart

Vrijdag 10 juni worden er diverse rondleidingen gegeven die ieder kwartier starten. Vrije inloop is mogelijk. Met een inschrijving via vdlcarrieredag.nl en aanwezigheid maak je kans op een ballonvaart boven de Kempen.

Een overzicht van deelnemende VDL-bedrijven:

VDL VDS Technische Industrie, gespecialiseerd in zowel mechanisch als hydraulisch stampen, buigen en trekken tot maximaal 800 ton met geïntegreerde bewerkingen. Legt zich toe op middelgrote en grote series van soms eenvoudige, maar meestal complexe metaaldelen, enkelvoudig of samengesteld, waarvoor minimale toleranties gelden. (Robot)lassen, (CNC)puntlassen, klinken, 3D-lasersnijden en -lassen, (geautomatiseerde) montage en (sub)assemblage.

VDL Containersystemen, ontwikkelt, produceert en verkoopt een breed scala aan hydraulische containerhandlingsystemen. Gespecialiseerd in haakarm-, portaalarm, kabel- en kettinginstallaties voor vrachtwagens, trailers en landbouwvoertuigen. 

VD Leegte Metaal, toeleveringsbedrijf dat voornamelijk actief is in de metaalbranche. Specialisaties zijn zwaar constructiewerk, complexe lassamenstellingen en turn-key projecten. Bij VD Leegte metaal wordt hard gewerkt aan ‘de fabriek van de toekomst’. Mens, technologie en informatie worden aan elkaar gekoppeld voor een toenemende productie-intelligentie.

VDL TIM Hapert, first-tier supplier en erkend specialist in het mechanisch bewerken van giet-, las-, snij-, plaat-, smeed- en constructiewerk en lassamenstellingen door middel van CNC-draaibanken en (gerobotiseerde) CNC-bewerkingsmachines. Daarnaast worden er assemblagewerkzaamheden verricht.

VDL Gereedschapmakerij, richt zich op het ontwikkelen, vervaardigen en onderhouden van gereedschappen ten behoeve van het productieproces gericht op de verwerking van plaatmateriaal in de metaalverwerkende industrie. Variërend van eenvoudige tot zeer complexe gereedschappen. Van prototype tooling voor kleine series tot high volume productie tooling.

VDL Services, gespecialiseerd in ontwerp, installatie, onderhoud en reparatie van diverse (VDL-)producten en systemen. Het team van allround servicemonteurs werkt en woont verspreid over heel Nederland. Door deze landelijke dekking kunnen er korte aanrijdtijden garandeerd worden aan de klanten, waardoor storingen snel kunnen worden verholpen. Het team van monteurs wordt aangestuurd vanuit het kantoor in Hapert.

VDL Fibertech Industries, toeleverancier van lichtgewicht en klantspecifieke composieten. Met technische kennis wordt gekeken naar de meerwaarde van composieten binnen tal van toepassingen. VDL Fibertech Industries beschikt over een moderne productiefaciliteit voor het realiseren van kleine tot grote series composiet producten.

VDL Apparatenbouw, gespecialiseerd in de co-ontwikkeling, productie, montage, service en het testen van producten. Daarnaast is het overnemen, controleren en optimaliseren van de complete logistiek en het projectmanagement hiervan een specialisme van VDL Apparatenbouw.

Terug